Popust -50%!!!
Epilacija Trajno uklanjanje dlaka !
Brzi i povoljni tretmani - Velika povrsina pokrivena specijalizovanim IPL ruckom  omogucuje brze i ucinkovite tretmane. Bez neprijatnosti,  posle tretmana tako  lako mozete  doci na  tretman za vreme pauze za rucak , a zatim se vratite u kancelariju  i nastavite nirmalno sa aktivnostima . Epilacija nasim aparatima renomiranih italijanskih proizvodjaca Promoitalia i A.R.E.S  je potpuno bezbedna i bezbolna metoda kojom se uspesno mozete resiti nezeljenih dlacica za samo nekoliko tretmana.
 Prednosti IPL-a 
Udobnost i komfor Stalni i dugotrajni rezultati! !
Vaxing elekktroliza pa cak i brijanje moze biti tezak tretman koji dovodi do nelagode i iritacije koze.Elektroliza i depilacija posebno moze biti vrlo  bolna i treba biti strpljiv za stalna ponavljanja
 • IPL tretmani su znatno udobniji bez iritacije koze.
IPL podrzava aktivno hladjenje u rucici, koja cuva povrsinu koze daje udoban osecaj tokom postupaka epilacije.
 • Trajno uklanjanje dlaka ! 
Na osnovu apsorpcije specificnih talasnih duzina svetlosne energije koja se pretvara u toplotu ispod povrsine koze unistava folikul i sprecava ponovni rast dlake na tretiranom podrucju.
 • Brzi i povoljni tretmani !
 Velikapovrsina pokrivena IPL ruckom  omogucava brze i ucinkovite tretmane. Cele noge mogu biti tretirane za manje od 45 min , a tretmani su ucinkoviti bez zahtjeva da  dlaka raste prije tretmana ,sto značc da mozete brijati sve do vaseg sledeceg IPL tretmana .
Ko moze raditi  Epilaciju ?
Svako moze biti tretiran sa IPL-om
Tretmani ce se prilagoditi prema vasem tipu koze, boji dlake i tretiranom podrucju. Tretmani su efikasni na svim tipovima koze i boji dlake . Moze se tretirati svaki deo tela ukljucujuci i delove: ispod pazuha, noge, ledja, lice, vrat, bikini ... Posebna zastita je potrebna kada se tretira usko oko ociju . 
Epilacija nezeljeni efekti ?
Nakon tretmana moze se pojaviti blago crvenilo ili toplota na mestu iniciranja sto je normalno . 12-24 sata nakon tretmana Epilacije preporucljivo je da se izbegnu parfemi i dezodoransi kao i jako hlorisani bazeni ili vruce kupke w wirpol , saune itd. Aktivno suncanje i koristenje vestackih proizvoda za suncanje treba prekinuti pre i tokom tretmana Epilacije.
Koliko tretmana treba uraditi ?
Dlaka raste u tri ciklusa pod nazivom Anagena, Katagena i Telogena. IPL i laser tehnologija najucinkovitiju interakciju s dlakom ima  u Anagena (ili aktivnog rasta) fazi kada je dlaka najvise u pigmentu. Stoga vise tretmana je potrebne za postizanje trajnog uklanjanja dlaka . U proseku smanjenje priblizno 20% ce biti primjećeno posle prvog tretmana i smanjenje  95% moze se realizovati  u cetiri do sest tretmana. Nakon tretmana smanjenje ce biti trajno!
Uputstva pre i posle tretmana Epilacije !
Postoje li faktori koji mogu uticati na uspesnost Epilacije ?

Neki lekovi, kao sto su za opustanje misica, antidepresivi, kontracepciju, lekovi protiv raka, akne , lekovi i  kreme koje sadrze retin, imat ce uticaj na procenat uspesnosti Epilacije . Ukoliko uzimate neke lekove treba da konsultujete vaseg lekara pre epilacije .
Mogu li depilirati dlake izmedju
tretmana ?
To je cest pitanje i odgovor je definitivno ne moze. Ako depilrate ili cupate dlake izmedju tretmana, fizicki ce te ukloniti metu i time smanjiti mogucnost IPL da Ih unisti (ne moze se unistiti ono sto ne postoji). Mozete,dlake brijati izmedju tretmana .

Pre tretmana Epilacije :

 • Ukloniti sve meke-up i kreme na mestu tretman.
 • Dan pre dolazka obrijati podrucje koje ce se tretirati
 • Pre dolazka odraditi blagi piling koze podrucja na koji zelite uraditi Epilaciju 
 • Prestati koristiti zastitne faktore za sncanje cetiri nedelje pre dolazka na Epilaciju 
 • Izbegavati suncanje 4-ri nedelje pre i izmedju tretmana da pigment koze bude prirodan pre prvog tretmana. 
 • NE DEPILIRATI DLAKE !!!  pre i izmedju  tretmana  Epilacije​   ( Brijanje je OK )

 Nakon tretmana Epilacije :

 • Ogranicite izlozenost suncu koliko god je to moguce nakon tretmana.
 • Koristite visoki SPF +30 faktor krema za suncanje kada se izlozete suncu izmedju  i posle tretmana Epilacije.
 • Prekinuti upotrebu solarijuma i proizvoda za potamljivanje koze .
 • Ne depilirati i cupati dlake izmedju tretmana Epilacije.
 • Izbjegavajte  vruce kupke, whirlpool, saune, jako  Hlorisane bazene za 12 - 24 sata posle tretmana.
 • Izbegavajte jake dezodoranse nakon tretmana Epilacije pazuha 

Pojedinacni tretmani Epilacije
Epilacija nasim aparatima renomiranih italijanskih proizvodjaca Promoitalia i A.R.E.S  je potpuno bezbedna i bezbolna metoda kojom se uspesno mozete resiti nezeljenih dlacica za samo nekoliko tretmana. 

Tretmani se rade na svakih 15 dana, i potrebno je ponavljanje 6-8 puta

Trajna Epilacija Nausnica
Akcija - 50% !!!
traje do 31.decembra 2016 godine
Cena  sa popustom  : 500 din
Najnovija tehnologija sa vazdusim i vodenim hladjenjem omogucava da tretman prodje komforno. Dvostruke zastitne  naocare  stite vase oci prilikom tretmana. Pre tretman potrebno je obrijati  ili skratiti dlacice .One ne smiju biti duze od 2mm . Lice mora biti cisto ,bez pudera , kreme da bi efekat bio sto bolji. 


Sliming Studio 
Banovo  Brdo  Udbinska 28 
tel . 062 852 1010
Trajna Epilacija Lica
Usled raznih hormonskih poremecaja i terapija, sve cesce zena ima problema sa zulufima, bradom i nausnicama, odnosno sa celim licem sem podrucija oko ociju. Epilacijom se uspesno uklanjaju te dlacice.  Posebni programi i filteri koriste se za epilaciju ove osetljive regije. Potpuno je bezbedan i bezbolan. Unistavaju se  slabe i samo one dlake koje su u aktivnoj fazi rasta te je tako potrebno ponavljanje nekoliko puta. Na tretman doci sa obrijanim dlakama (takodje se mogu skinuti i depil kremom ili makazicama). Dlake ne smiju biti duze od 2mm. Lice treba da bude cisto bez sminke, kreme... da bi svetlost koju emituje IPL mogla da prodre do folikula dlake.

Sliming Studio 
Banovo  Brdo  Udbinska 28 
tel . 062 852 1010

Trajna Epilacija Brade

Vec sa 35 god skoro svaka zena pocinje da lici na muskarca , bar po broju dlaka na bradi ..Toliko su jake da morate svaki drugi dan da ih cupate. Da bi resile tu muku krenite na epilaciju. Tretman traje minut, nema nus pojava, bezbolan je i jedino sto mozete da osetite je blago peckanje. Tretman je potrebno ponoviti nekoliko puta, u medjuvremenu dlacice se ne smiju cupati iz korena. Laserski snop unistava koren dlake trajno i temeljno.

Sliming Studio 
Banovo  Brdo  Udbinska 28 
tel . 062 852 1010

Epilacija Pazuha
Sliming Studio 
Banovo  Brdo  Udbinska 28 
tel . 062 852 1010

Najvise pitanja u vezi sa bezbednosti se postavlja za epilaciju pazuha. Da li sme da se radi,da li je bezbedno po zlezde? Ono sto mozemo da kazemo je tretman je potpuno bezbedan. Pulsirajuce svetlo koje se u vidu laserskog snopa usmerava prema kozi, ispod koze se pretvara u toplotu i unistava folikul dlake.Nema nikakvog ostecenja ni potkoznog tkiva ni koze. Vec posle par tretmana dlake su vidno proredjene i sporije rastu. Idealno je obrijati dlake dan pre dolazka na tretman. Ne stavljati dezodorans .
Epilacija intimne regije
Epilacija intimne regije "Brazilka" je sve popularnija. Razni nacini uklanjanja dlacica sa ove regije su vrlo neprijatni i cesto su praceni osipom a vrlo cesto dake urastaju. To je veoma bolno neprijatno i moze izazvati velike komplikacije. Jedini efikasan nacin trajnog uklanjanja dlacica je Epilacija. Tretman je bezbolan i traje 10-ak minuta u toku tretmana se oseca blago peckanje koje je malo jace na osetljivim zonama. 
Epilacija Celog Tela
AKCIJA  , do  31. decembra 2016 god Cena : 550 eura , tel. 062 852 10 10
Epilacija Nogu
Glatke i lepe noge tokom cele godine san je koji mozete ostvariti vrlo brzo i to po povoljnim cenama. Nekada je epilacija pogotovo nogu bila luksus a sada je dostupna. Koza treba da bude cista i dlake obrijane , uraditi piling . Noge su zahtevna i velika regija te tretman traje oko 1 h.
Epilacija Ruku
Ruke su kao i lice tokom cele godine izlozene pogledima i tudjim i vasim, pa ako ste dlakomrzac nije ni cudno sto ste se opredelili za epilaciju ruku. Tretmani se rade na svakih 15 dana, i potrebno je ponavljanje 6-8 puta.